9 moduri de a câștiga bani

 Enagic® este o companie privată japoneză, cu o îndelungată istorie pe piață. Încă din anul 1974, când Hironari Oshiro a fondat compania, aceasta a fost organizată în jurul ideilor de produse de calitate și de extindere la nivel internațional. Numai în America de Nord există birouri în Los Angeles, Honolulu, New York, Chicago și Dallas. Pe plan mondial, există sucursale în Nuevo Leon din Mexic, Düsseldorf din Germania, Vancouver BC, Hong Kong și Japonia!
Planul dinamic de compensare al Enagic, care vă oferă nu mai puțin de 9 moduri diferite de a câștiga bani, suscită un interes ridicat în rândul distribuitorilor.
  • Fără comision de înregistrare
  • Fără condiții lunare*
  • Fără inventar
  • Fără reînnoire anuală
  • Fără limite de timp
  • Vânzări cumulative
  • Sponsorizări internaționale
  • Plăți zilnice

*Fără condiții lunare! Totuși, pentru premiile 6A+, sunt aplicabile anumite condiții.

Structura de comisionare în 8 puncte

Puneți bazele averii dvs. cu ajutorul Enagic®! Există 6 grade (1A-6A) și fiecare grad are asociate 8 puncte . Pentru ca dvs. să treceți la gradul următor, dvs. și/sau echipa dvs. trebuie să acumulați un anumit număr de vânzări. Un distribuitor poate avansa direct de la gradul 1A (trebuie să aibă 2 vânzări directe) la orice alt nivel atunci când volumul vânzărilor sale cumulate atinge nivelul stabilit.

De exemplu: Aveți gradul 1A și aveți două vânzări directe. Obțineți gradul 2A atunci când vindeți cea de-a treia unitate. SAU puteți sări direct la 6A cu ajutorul unei vânzări personale, dacă numărul total de unități vândute de echipa dvs. este de cel puțin 100.

Cum câștig bani?

Obținerea gradului 2A

Să presupunem că începeți vânzând 2 unități. Aveți gradul 1A! Persoanele care au cumpărat cele două unități sunt atât de mulțumite încât vând fiecare câte 2 unități.
Vânzări directe: 2 x 340 USD = 680 USD
Vânzări indirecte: 4 x 340 USD = 1.360 USD
Vânzări totale: 6
Total câștiguri: 2.040 USD

Trecerea de la un grad la altul

Atunci când faceți o vânzare personală suplimentară atingeți gradul 2A și sunteți eligibil pentru un comision mai mare.
Vânzări directe: 1 x 680 USD = 680 USD
Vânzări indirecte: 5 x 680 USD = 3.400 USD
Vânzări totale: 6 anterioare + 6 noi = 12
Total câștiguri: 6.120 USD
12 unități vândute înseamnă să creșteți la gradul 3A!

Compensare fantastică pentru gradul 6A

Când echipa dvs. are cel puțin 100 de vânzări în total, următoarea dvs. vânzare personală vă va aduce gradul 6A!
Ajutând alte echipe să obțină gradul 6A, veți obține gradul 6A2, 6A2-2 și așa mai departe…Acesta este un grad foarte incitant, datorită veniturilor extraordinare pe care le veți câștiga sub formă de premii! Nu numai că veți continua să câștigați din structura de comisionare în 8 puncte, dar veți deveni eligibil și pentru fluxuri de premii suplimentare!